Hak & Rein Vos

Het Business Event ZINergie

Na het succes van de twee voorgaande edities organiseren wij ook dit jaar weer een energieke, spraakmakende en informatieve middag in het Agora Theater- en Congrescentrum te Lelystad.

Wij hebben er ZIN in en verwelkomen u graag op donderdag 7 maart 2019. 

Programma

14.30 - Inloop en ontvangst

15.00 - Aanvang plenair programma

Inleiding door de dagvoorzitter Sandra Kamp. Zakelijk maar met een personal touch. Praktisch, serieus en met humor zal Sandra het event aan elkaar praten.

Barbara Baarsma, Nederlands econome en kroonlid Sociaal – Economische Raad Barbara Baarsma zoomt in op de actuele economische ontwikkelingen van wereldwijd, naar Nederland, naar de regio Flevoland. Met daarbij de diverse stromingen en kansen voor u als Flevolandse ondernemer.

Johan van Peperzeel, directeur van Van Peperzeel BV, marktleider op het gebied van het inzamelen van oude accu’s, batterijen en metalen, vertelt bevlogen over zijn ondernemersdrive en zijn nieuwste innovatieve ideeën.  

Afsluiting

17.00 - Netwerken onder het genot van een hapje en een drankjeRIS Rubber Farm Dairy Ansul Batavialand Multicopy Prevermo Citymarketing Lelystad LOKO Binnema Groep Coloriet GO! Kinderopvang

© 2018 ZINergie Flevoland / Ontwerp en realisatie LOKO.

Website powered by
LOKOCMS

© Zinergie Flevoland